Bevers:

LEEFTIJD : 4 tot 7 jaar

Opkomst : zaterdag van 10:00  tot 11:30 uur

speltakteken_bevers

De Bevers vormen de jongste speltak binnen scouting. De Bevers spelen in het fictieve dorp ‘Hotsjietonia’ waar ze aan de hand van verschillende spelfiguren vele avonturen beleven. Hotsjietonia is ontdekt door Stuiter, een vrolijk en actief jongetje dat vooral houdt van spelletjes spelen en op avontuur gaan. Aan de hand van Stuiter komen de kinderen de rest van de spelfiguren tegen zoals; Fleur Kleur, die gek is op verhalen vertellen en verkleden, Bas Bos die altijd buiten in het bos bezig is en Sterre Stroom die altijd op zoek gaat naar avontuur en de hele wereld over reist. Ook tijdens de groepsactiviteiten zijn de Bevers altijd actief. Zo wordt er elk jaar gezwommen met de hele groep, en doen de kinderen mee met het kerstdiner, de sinterklaas opkomst en de st. Jorisdag playbackshow.
Om geschikt te zijn voor de Bevers moet je houden van (actieve) spelletjes, niet bang zijn voor de buitenlucht en houden van avontuur. Oftewel, iedereen is welkom!
U kunt via een e-mail naar:  groepsbegeleider@scoutingeuregio.nl  uw gegevens achterlaten.