Explorers:

LEEFTIJD : 15 tot 18 jaar

Opkomst : Maandag  van 19:00  tot 21:00 uur

speltaktekens_lijn2_explorers

Vanaf ongeveer 15 jaar kunnen de jongens en meiden de dingen die ze in de loop der jaren geleerd hebben nu zelf in praktijk brengen bij de explorers. De leiding is niet langer leiding maar begeleiding en de explorers beslissen samen wat ze gaan doen. De begeleiding helpt bij het voorbereiden van de activiteiten en houdt een oogje in het zeil bij de uitvoering.
De interesses van de explorers bepalen het programma en dit kan verrassende bijeenkomsten opleveren. Gezellige avonden met allerlei spelletjes, naar de klimhal, een meerdaagse primitieve tocht, een talentenjacht of een kookwedstrijd worden in overleg met de begeleiders zelf georganiseerd. Tijdens de zomerkampen worden scoutingterreinen in binnen en buitenland bezocht.
U kunt via een e-mail naar:
groepsbegeleider@scoutingeuregio.nl uw gegevens achterlaten.