Mgr. Ariënsgroep in beeld – 1975 – 2012

De afgelopen maanden heb ik mij door bergen foto’s, dia’s en documenten heen gewerkt en hieruit twee fotoboeken over de Mgr. Ariënsgroep samengesteld.
Deel 1 bevat oude zwart/wit foto’s en allerlei bijzondere gebeurtenissen vanaf 1975, zoals een zomerkamp in Duitsland, verschillende lustrumvieringen en de verhuizing naar de Tegelerweg. De meisjesspeltakken worden in die periode opgericht, evenals rowan/sherpa’s en de waterscouts. Totaal 132 pagina’s.

Deel 2 gaat verder met het buitenlandskamp van de groep in Tsjechië, de verbouwing van de Tegelerweg en tenslotte de bouw van onze nieuwe blokhut, de opening daarvan en het groepskamp in 2011. Totaal 108 pagina’s.

Van elk boek komt er later dit jaar één in het bezit van de groep. Iedereen die interesse heeft mag bij mij de boeken komen bekijken. Wat heel handig is: je kan zelf het boek samenstellen dat je zou willen hebben! Zijn er stukken die je niet interessant vindt, dan laten we ze in jouw afdruk weg (of we voegen nieuw materiaal toe).

Het is ook mogelijk om een link te krijgen naar de website van de drukker, waarop je dan de boeken kan inzien.

Zo af en toe bestel ik fotoboeken, met name als er kortingsacties zijn. Dat scheelt al snel zo’n 20% op de toch wel kostbare boeken. De boeken hebben een harde kaft en kosten zonder korting € 75 (deel 1) en € 65 (deel 2). Met korting kom je op € 60 respectievelijk € 52. Verder is het zo dat per iedere 12 pagina’s die je weglaat de prijs ongeveer € 5 lager wordt.

Informatie: Ruud Pikaar (053 4301944, ruurd.pikaar@tiscali.nl)

398 total views, 1 views today