Roverscouts:

LEEFTIJD : 18+

Opkomst : Vrijdag  van 20:30  tot 22:00 uur

download

Wat voor de explorers geldt, geldt ook voor de oudste speltak de roverscouts. Ze bedenken hun eigen programma’s en regelen alles wat hier voor nodig is zelf. Zij hebben dan ook geen leiding of begeleiding meer; wel hebben ze een adviseur waar ze terecht kunnen. Veel van de leden van de roverscouts zijn bovendien tevens leiding bij een van de andere speltakken.
Hun wekelijkse bijeenkomsten zijn vaak avonden waarbij gezelligheid heel belangrijk is. Zij spelen een quiz, pionieren een toren of schilderen hun lokaal. Soms bezoeken ze andere groepen of lopen een regionaal georganiseerde tocht. Hun zomerkamp is elk jaar weer anders. Van een weekend deelnemen aan een landelijk of zelfs internationaal georganiseerde activiteit tot kamperen in de Ardennen. Tijdens groepsactiviteiten zijn de roverscouts vaak aanwezig om te helpen.

U kunt via een e-mail naar:
groepsbegeleider@scoutingeuregio.nl  uw gegevens achterlaten.