Welpen

De welpen spelen elke week in de jungle. Het thema is gebaseerd op de jungleboek verhalen van Rudyard Kipling. Hier beleven ze elke week een ander avontuur. Ze gaan sluipen met Bagheera of ze leren van Kaa hoe ze knopen moeten leggen. Ze koken hun eigen soepje met Baloe. Alles is mogelijk variƫrend van sport en spel tot toneel en creatieve opdrachten. Daarbij maken zij ook alvast kennis met typische scouting activiteiten als vuur maken en knopen leggen. Zij gaan op speurtocht en zijn veel buiten in de natuur. Twee keer per jaar gaan de welpen een weekend op kamp. Bij de welpen is het nooit saai!

De welpen komen iedere donderdagavond als groep bij elkaar. Ook vriendjes en vriendinnetjes zijn altijd van harte welkom om eens een keertje te komen kijken hoe het er precies bij scouting aan toe gaat.

Responsive image Responsive image

Meekijken / lid worden

Contact opnemen met het welpen team